http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DVA MILIJUNA U PRETPRODAJI

F1 2010 – Codemastersov najveći projekt

f12010
F1 2010 je najambiciozniji projekt u povijesti Codemastersa, tvrde sami codemasterovci, izdavači i proizvođači nadolazeće simulacije F1

F1 2010 će se pojaviti u PC, PS3 i Xbox 360 verzijama, i to na EGO engineu, istom na kojemu je temeljen i Colin McRae: DiRT 2 i Race Driver: GRID.

 

Zanimljivo, igra će se za PC moći kupiti samo u digitalnom obliku, a ako je hoćete fino zapakiranu u kutijicu, morate je naručiti prije njezinog izlaska, u pretprodaji. Iz Codemastersa tu odluku objašanjavaju sve slabijom prodajom igara na PC-ju, ali i sve manjim udjelom 'nedigitalnih' kopija u ukupnom broju prodanih primjeraka. U prijevodu – digitalno je budućnost. Da ne objašnjavamo da to za izdavače znači i smanjenje troškova zbog nepotrebnosti distribucije i snimanja DVD-a i popratnih materijala.

 

Iz Codemastersa se nadaju da će do izlaska igre sljedeći tjedan u pretprodaju uspjeti prodati čak dva milijuna primjeraka, čime bi F1 2010 postala igra s najboljim startom od svih igara koje je Codemaster dosad izdao.

 

F1 2010 izlazi 24. rujna 2010, a našu najavu pročitajte ovdje.

 

F1 2010

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije