http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Playstation Move

Datum objave:
22.09.2010 12:22
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Donosimo ekskluzivnu hrvatsku videorecenziju Playstation Movea
Nećemo vas puno gnjaviti s tekstom. Ovako, uspjeli smo se dokopati Playstation Movea, to jest Sonyeve inačice sustava za kontroliranje igara pokretom. Sustav nas je poprilično oduševio, ali se razumije da sve skupa ima nekih porođajnih muka. Za vas smo probrali sijaset Move demoa i igara te vam pokušali na najjednostavniji mogući način predočiti kako Move djeluje u praksi. Dakle, u ovoj specijalnoj recenziji vas nećemo previše zamarati s tehničkim specifikacijama. Iz prve ruke ćete vidjeti i doživjeti kako bi Playstation Move mogao raditi i u vašoj dnevnoj sobi. Pa da ne duljimo, navalite na video i saznajte je li Playstation Move gadget za vas!


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije