http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NENORMALNI JAPANCI, MATERE TI

Pomahnitali za novim Pokemonom

Pikachu
Datum objave:
22.09.2010 12:42
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
U prva dva dana otkad je izdan, novi 'moraš (s)kupit sve' u rodnom se mjestu (Japanu) prodao u 2,63 milijuna primjeraka!

Zvuči nevjerojatno? Pa, prije svega uzmimo u obzir da je igra izašla u Japanu. A Japan je mjesto gdje se, budimo realni, nalazi najveći koncentrat pomahnitalih Pokemon fanova. Unatoč tome, moramo priznati da smo ostali zabezeknuti brojem prodanih primjeraka. Pogotovo ako uzmemo u obzir da se, u svojoj osnovi, Pokemon Black/White relativno malo razlikuje od prijašnjeg nastavka.


Da, da, dobro znamo: novi Pokemoni, graf'ka, veliki novi gradovi, C gear i nova Pokemon liga. Nama, eto, možda to nije baš super motiv za ponovno kretanje u Pokemon safari, no sigurni smo da ste, ako spadate u ekipu kojoj je to baš špica, već posred vudu rituala u kojem nam zbog pomanjkanja sjaja u očima zbog prvog glasa o super prodaji novih Pokemona općite sa svime po spisku.


Uglavnom, poanta je da je gore navedeni Nintendov benchmark jako dobro prošao u recenzijama i da ga, ako vam se igra najbolji Pokemon nastavak u zadnjih par godina, već vjerojatno igrate (ma 'ko šiša japanski, PIKAČU, POKAŽI IM ŠTO ZNAŠ!). Pokemon Black/White, za one malo strpljivije prirode, dolazi do nas negdje oko proljeća 2011.

 

Japanci poludjeli sa PIKAČUOM! Pitamo se - zašto??!

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije