http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

3D BEZ NAOČALA

Nintendo 3DS specifikacije

Nintendo je napokon objavio hardverske specifikacije za svoju nadolazeću konzolu koja je pokrenula pravu malu revoluciju

Na ovogodišnjem sajmu E3 mnogo se pričalo o 3D tehnologiju koju najviše pokušava progurati Sony, no naravno – promovirajući svoju liniju televizora Bravia 3D. Ipak, TV vam nije dovoljan, već morate imati i specifične, nerijetko neudobne i nezgrapne – naočale.

 

U tu zbrku je ušetao Nintendo i predstavio svoju 3DS konzolu koja nudi 3D prikaz bez potrebe za naočalama. Ne trebamo ni objašnjavati da je Nintendo 3DS tako na sajmu E3 uzeo slavu i Moveu i Kinectu i 3D tehnologiji koju su ostali promovirali.

 

A za to malo čudo Nintendo je danas objavio hardverske specifikacije:

Procesor: 2x266 MHz ARM11
Grafička kartica: PICA200 133 MHz GPU by DMP
RAM: 64 MB
Video RAM: 4 MB
Memorija: 1.5 GB Flash-based

 

Radi se o višestruko nadmoćnom hardveru u usporedbi s prethodnicima 3DS-a – Nintendo DS i Nintendo DSi.

 

Nintendo 3DS bi se na tržištu trebao pojaviti početkom sljedeće godine.

 

Nintendo 3DS promo

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije