http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

1.1 PATCH

Prvi StarCraft II patch

Starcraft 2
Dva mjeseca nakon izlaska prvog dijela StarCraft II trilogije, Blizzard je izdao i prvi patch

StarCraft II: Wings of Liberty je došao nakon mnogo godina u produkciji, i ne, nije donio ništa revolucionarno, ali je toliko dobar i izbalansiran da je pokupio samo nadprosječne kritike i postao najbrže prodavani RTS. U povijesti.

 

No Blizzard je Blizzard, a oni ništa ne propuštaju slučaju, pa su nam nakon dva mjeseca spremili i prvi, 1.1. patch.

 

Neke promjene odnose se na balansiranost igre, tako da su izbalansirane neke jedinice za koje Blizzard smatra da su nadmoćne – npr.  Protoss Zealot, Terran Battlecruiser, Siege Tank i Zerg Ultralisk.

 

Također, patchom je u StarCraft II implementirana i podrška za nVidia 3D Vision, opcija 'Quick save' te 'System Panel', mali gadget koji je dio igrinog sučelja, a prikazuje vrijeme, punjenost baterije, snagu wi-fi signala i broj sličica u kojima se igra vrti.

 

Također, tu su i brojni popravci bugova, kako za igru, tako i za njen editor. Da ne duljimo, ako vas zanimaju detalji, pročitajte ih ovdje, a ako ste fanatik, pogledajte video drugog fanatika koji je promjene koje donosi patch opisao u praksi, unutar same igre;

 

StarCraft II: Wings of Liberty - 1.1 patch

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije