http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CARSTVO IGARA

Stigao novi Playtoy!

Datum objave:
23.09.2010 17:20
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
U rad je puštena beta verzija novog Playtoya s gomilom flash igrica! Uživajte i javite nam svoje dojmove

Poštovani gledatelji, tportal ponosno predstavlja šampiona virtualne zabave – novi Playtoy. Riječ je o portalu s uzbudljivim flash igricama u kojima će uživati cijela obitelj. Na novom Playtoyu nalaze se brojne igrice, od kojih će mnoge biti poznate veteranima Playtoya. I dalje se možete natjecati u beli, jambalayi, preferansu, šahu, briškuli itd.


No sada ćete uživati i u svim ostalim flash igricama koje trenutačno haraju internetom. A da biste se lakše snašli u tom moru digitalne dokolice, podijelili smo portal na jasne kategorije. Osnovna podjela je ona na multiplayer, singleplayer i igrice za klince. Naslovi su dodatno razvrstani na vozačke igre, akcije, arkade, logičke, sportske i ostale igre.


Tu su još i rubrike Naš prijedlog, Lunchbreak, Najdražih pet i Top igrači. U Našem prijedlogu nudimo presjek najboljih igrica sa stranice, a u Lunchbreaku se nalaze lake i brze igrice koje ćete svladati u roku pet minuta. Rubrike Najdražih pet i Top igrači kreiraju sami posjetitelji stranice. Inače, važno je reći da će se na novom Playtoyu redovito pojavljivati i posve nove, ekskluzivne igre domaćih proizvođača.


I to igre poput ultrazabavnog Nebodera koji možete zaigrati već danas! Novi Playtoy će biti redovito osvježavan i svim ostalim igrama najrazličitije tematike. Stoga vam nikada neće biti dosadno, jer ćete uvijek moći vidjeti i zaigrati nešto posve novo! Sve je to tek početak; novi Playtoy će se kontinuirano razvijati da bi vam pružio ultimativno iskustvo bijega od katkad sive stvarnosti.


Stoga zakoračite u šareni svijet igranja, zakoračite u... novi Playtoy!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije