http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JAO SI GA NAMA

Capcom i Level-5 ujedinili snage!

Na ovogodišnjem TGS-u obznanjene su mnoge suradnje (Capcom i CyberConnect2, recimo). Ipak, nitko nije ni sumnjao da Capcom i s drugima u krevet liježe
Prema posljednjim vijestima, Capcomov Keiji Inafune je na ovogodišnjem TGS-u za vrijeme ekskluzivnog intervjua izjavio da njegova firma vrlo usko surađuje s još jednim high-profile developerom. Naime, zasad jako tajni projekt razvija se u suradnji Capcoma i Level-5.

Koji kufer je taj Level-5, pitate se. Level-5 je developer koji stoji iza White Knight Chroniclesa, serijala Dark Cloud, Dragon Questa 8 i Jean D'Arc. Njegov najpopularniji naslov je, doduše, serija Professor Layton, koja je prodana u preko 9,5 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Uzmemo li u obzir to da Capcom stoji iza hitova tipa Street Fighter, Resident Evil i Okami, vjerujemo da će rezultat ove suradnje biti jedna vrhunska igra. Naime, vođe projekata u obje firme ne mogu smoći dovoljno komplimenata jedno za drugoga, što vjerojatno znači da im rad na igri ide relativno dobro.

Reakcije ostalih developera?  Pogledajte clip i procijenite sami!

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije