http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI GAMEPLAY FORŠPAN

NFS: Hot Pursuit bez priče

Novi Need for Speed neće imati nikakvu singleplayer priču, objavili su autori

Iz Criteriona, tima koji radi na nadolazećem Need for Speedu pod imenom Hot Pursuit, objavljeno je da singleplayer igra neće imati priču i pripadajuću radnju.

 

Mislimo da zapravo nije bilo potrebno uključiti priču, potvrdio je Matt Webster. Ako igrate u ulozi policajca, cilj vam je uhvatiti što više vozača, ako ste vozač, onda vam je cilj da vas ne uhvate, i to je to.

 

Ipak, singleplayer zbog nedostatka priče neće biti nezanimljiv jer autori obećavaju mnogo disciplina poput Time Triala, Racea i Hot Pursuita, dok ćete u ulozi policajca uživati u disciplinama Rapid Response, Hot Pursuit i Interceptor.

 

Također, iz Criteriona najavljuju ogroman otvoreni svijet koji će biti čak četiri puta veći no onaj u odličnom Burnout Paradiseu, na kojemu je također radio Criterion.

 

Vjerujemo da odluka o neimplementaciji priče neće zasmetati apsolutno nikome, s obzirom da su posljednji naslovi NFS-a imali priču, no ona je obično bila toliko banalna i beznačajna da je igrače samo iritirala.

 

Need for Speed: Hot Pursuit je u biti duhovni nasljednik istoimene igre iz davne 1998. koja se također bazirala na policijskim potjerama.

 

Također, Criterion je objavio i novi gameplay foršpan za NFS Hot Pursuit koji izlazi 19. studenog, i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

NFS: Hot Pursuit - gameplay foršpan

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije