http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BATTLE RIFLE

PS Move modifikacije za ljubitelje pucačina

psmovebr
Nakon nedavnog izlaska PS Movea uskoro nam dolaze i njegove malo žešće verzije namijenjene FPS fanaticima

Nedavno smo, i to prvi u Hrvatskoj, imali prilike isprobati PS Move kontroler za PlayStation 3, a naše dojmove možete pogledati u vrlo iscrpnoj recenziji ovdje.

 

Iako kontroler još nema pravu podršku i masnih (i slasnih!) blockbuster igara namijenjenih baš za njega, to Sony ne sprečava da nastavi s radom na razvitku samog kontrolera, i to u obliku njegovih modifikacija, a prva od njih je – Battle Riffle. Da, radi se o kontroleru veličine i oblika puške koja će biti prvenstveno namijenjena igranju pucačina.

 

Sony 

 

Osim toga, Sony nudi i Precision Shot 3, kontroler u obliku pištolja.

 

Kontroleri će postati dostupni 10. studenoga ove godine, i to po cijeni od 30 dolara za Battle Riffle te 25 dolara za Precision Shot 3 na Amazon.com, što ne bi trebao biti prevelik udar na kućni budžet ljubitelja FPS žanra.

 Sony

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije