http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POTVRĐENO JE

Zombiji u CoD: Black Ops!

Call of Duty: Black Ops
Datum objave:
28.09.2010 11:09
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Konačno smo sigurni da ćemo se u novom Call of Dutyju, osim sa živim ljudima, boriti i s - nemrtvima

Da, da, da, sve one internetske spekulacije o eventualnoj implementaciji zombija u Call of Duty: Black Ops pokazale su se točnima. Podsjetimo, glasine su se na mreži počele širiti već prije nekoliko mjeseci kada su se analizirali razni artworci i cover fotografije iz ove nadolazeće igretine. Sve su to bila naklapanja. Međutim, danas je osvanuo čvrsti dokaz. I to na misterioznoj stranici http://gknova6.com. Riječ je o svojevrsnom teaser sajtu na kojemu se svako malo postavljaju razni updateovi iz Black Opsa.

 

Uglavnom, sada je na red došao jako, jako zanimljivi video. Posjetitelj se prilikom posjete nađe u računalnoj sobi s hrpom monitora i ekrana. Na tim se monitorima razmataju razne scene iz same igre, od kojih se u nekima nalaze nemrtve kreature. Još je nejasno hoće li zombiji biti dio same kampanje ili će pak egzistirati samo u posebnom modu kao što je bio slučaj s Call of Duty: World at Warom (sjetite se zombi nacista!).

 

Po produkcijskoj razini videoklipova na Gknovi, čini nam se da bi mogla biti riječ o ovom prvom. Točnije, čini nam se da bi se zombiji mogli čak pojaviti u samoj kampanji! To nas neobično veseli - već je svima jasno da smo ovdje u GameReportu nepopravljivi zombofili. No kako bi na takvo miješanje fantastike reagirali drugi hard core igrači koji u svojem CoD-u ne žele nikakva petljanja s nadnaravnim, ostaje upitno. Sve ovo shvatite kao čista nagađanja. Hoćemo reći, sada je doista evidentno da će zombija sigurno biti, ali u kojem obliku - još se ne zna. Eto, pogledajte priloženi video, strepite, iščekujte, komentirajte. Biste li i vi voljeli vidjeti žive mrtvace u svojoj novoj porciji CoD-a?

 

Zombiji u CoD: Black Ops!!!

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije