http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZOMBIE DLC ZA RED DEAD REDEMPTION

Undead Nightmare

Undead
Datum objave:
29.09.2010 10:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Krajem listopada, u Red Dead Redmeption stižu ni manje ni više nego - zombiji

Da, dobro ste čuli, za od prilike mjesec dana, u fenomenalni Red dead Redemption stiže DLC koji će sa sobom donijeti i zombi horde. Ovu ste vijest možda već čuli, ali je sada i službeno potvrđena pojavom loga Undead Nightmare. A upravo će se tako zvati novi DLC s novom kampanjom. Ona će pak pratiti avanture Jacka Marstona koji će pokušavati pronaći lijek za infekciju koja se počela širiti duž granice s indijanskim teritorijem. A da ovo neće biti DLC s malo sadržaja koji ćete zaboraviti za dva dana, govore i sljedeći podaci.

 

Undead Nightmare u sebi će sadržavati i osam novih multiplayer likova zombija, životinje zombije, nove dinamičke evente, nova oružja, nove multiplayer modove te neke nove, za sada nedefinirane 'mitske kreature'. U svakom slučaju, lijepo je vidjeti da Rockstar svoje čedo Red Dead održava na životu. Podsjetimo, za Red Dead Redemption već su izašli DLC paketi Outlaws to the End, Legends And Killers i Liars and Cheats. Dodatne informacije o DLC paketima možete saznati na službenoj stranici. A zašto ne biste još jednom pogledali i našu video recenziju.

 

Na kraju, ostaje nam da izjavimo kako je sve ovo divno, bajno i krasno, ali to ne umanjuje činjenicu da igra još uvijek nije stigla na PC! Što nas ljuti do razmjera koje još uvijek ne možete shvatiti. Ah da, evo vam i video PS3/Xbox 360 Red Dead Redemption. Probajte uočiti na kojoj konzoli ova igra izgleda bolje. Mi ni uz najveći napor nismo vidjeli neke veće razlike.

 

PS3/Xbox 360 Red Dead, usporedni video

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije