http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PISAC ALAN

Alan Wake: The Writer trailer

alanwake
Hvaljeni 'survival horor' uskoro dobiva i svoj drugi DLC - 'The Writer'

Odlični Alan Wake na tržištu se pojavio u svibnju ove godine te je, unatoč nekim sitnim boljkama, vrlo dobro prihvaćen kod publike i kritike, iako su se mnogo pribojavali da bi mogao i podbaciti zbog iznimno dugotrajne produkcije.

 

To se, nasreću, nije dogodilo i ubrzo nakon izlaska igre Alan Wake dobio je i svoj prvi DLC – 'The Signal', koji se, naravno, nadovezuje na radnju originala, a najavljeni 'The Writer' DLC nadovezat će se na The Signal.

 

The Writer je najavljen za 12. listopada po cijeni od 560 Microsoft bodova. Ovaj DLC bit će posljednji DLC za Alana Wakea te će zaokružiti cijelu priču, no autori već najavljuju da imaju sjajne ideje za Alan Wake 2.

 

Povodom izlaska DLC-a, Remedy Entertainment objavio je i prigodni trailer!

 

Alan Wake: The Writer
r

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije