http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KINGMAKER!

Obogatite se u Fableu III prije izlaska igre

Lionhead će prije izlaska same igre izdati i mobilnu aplikaciju pomoću koje ćete moći zaraditi virtualni novac koji ćete kasnije moći prenijeti u Fable III

Fable III se oglašava uz slogan 'It's a revolution!', no poznato je da je Peter Molyneux, žačetnik serijala, uvijek pun velikih riječi i slogana koje na kraju jednostavno nije u stanju sastvim ispuniti. Vjerujemo da će Fable III biti odlična igra, ali da će biti revolucija... Sumnjamo. Ipak, u Lionheadu stalno pokušavaju nešto novo.

 

Tako će Lionhead izdati mobilnu aplikaciju Fable III Kingmaker u kojoj ćete moći igrati svakojake jednostavne igre te na taj način zarađivati novac koji ćete onda kasnije, po izlasku igre, moći prenijeti u samu igru, što će vam opet omogućiti što bolju startnu poziciju u igri.

 

Lionhead je lansirao čak i web stranicu Kingmaker  koja kao dan izlaska aplikacije navodi 1. listopada.

Fable III najavljen je za 29. listopada ove godine, i to samo za Xbox 360, dok bi datum izlaska za PC tek trebao biti objavljen.

 

Fable III - combat gameplay trailer

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije