http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

F1 2010

F10
Datum objave:
29.09.2010 12:51
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Konačno je stigla dugo očekivana, posve licencirana i grafički nevjerojatna Formula 1 2010
Skoro da više ni ne pamtimo kada se je zadnji put pojavila posve licencirana simulacija Formula 1 bolida. Nekako nam je najviše ostao u sjećanju Grand Prix serijal koji je egzistirao još na 16-bitnim računalima poput Amige i Atarija. Igraća zajednica je stvarno dugo čekala jedno ovakvo iskustvo i ono je konačno stiglo. Srećom, čekanje se isplatilo jer je Codemastersov F1 2010 jedan vrhunski proizvod. Sve je ovdje - sve aktualne staze, vozači, timovi, bolidi... Igra nudi velike mogućnosti podešavanja realnosti i fizike vožnje, pa će biti pogodna za usputne F1 početnike, ali i one prave hard core simoljupce. O grafici ne treba previše jer je možete promotriti u videoprilogu, no znajte samo da je - vrhunska. A  je li ovo ultimativni F1 naslov, najbolje je da ocijenite sami na osnovu našeg današnjeg priloga.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije