http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

U PRETPRODAJI

Medal of Honor već ruši rekorde

Medal of Honor
Ni agresivne kampanje koje neke institucije i ličnosti vode protiv najnovijeg MOH naslova ne mogu spriječiti da igra već u pretprodaji ruši rekorde

Američka vojska, tajnik ministra obrane Velike Britanije i mase američkih patriota digli su glas protiv Medal of Honora samo zbog mogućnosti da u multiplayeru igre igrate na strani talibana, no to je očito samo pripomoglo promociji igre koja je trenutačno u pretprodaji te je postala najbolje prodavana igra Medal of Honor.

 

I ne samo to – ona je jedna od najbolje prodavanih EA igara u pretprodajama te se već sada čini vjerojatnim da će premašiti tri milijuna prodanih primjeraka koliko je potrebno da bi EA odobrio izradu nastavka.

 

Najavu multiplayera igre na kojoj radi provjereni DICE iz pera našeg Brune Lipeja možete pročitati ovdje, a betu ćete moći zaigrati između 3. i 7. listopada.

 

Nedavno su objavljene minimalne i preporučene specifikacije za pokretanje igre.

 

Minimalna konfiguracija:

Procesor: 3.2G Hz Pentium D ili 2GHz Core 2 Duo ili Athlon 64 X2

RAM: 2 GB RAM

Grafička kartica: GeForce 7.800 GT ili ATI X1900 ili ekvivalenta kartica sa 256 MB memorije

Hard disk: 9 GB slobodnog prostora

 

Preporučena konfiguracija:

Procesor: Quad Core od 2GHz

RAM: 3 GB ili više

Grafička kartica: GeForce GTX260 ili ATI Radeon 4.870 ili ekvivalentna kartica sa 512 MB memorije

Hard disk: 9 GB slobodnog prostora

 

Izlazak igre najavljen je za 15. listopada ove godine, i to na PC, PS3 i Xbox 360.

 

Medal of Honor - TV commercial

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije