http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DAJ KUNU, GOSPON

Pravi novac u Team Fortressu 2

Valve je danas objavio da će se itemi u njihovom kultnom multiplayer FPS-u odsad moći kupovati i pravim novcem

Pod 'itemima' mislimo na rijetka oružja, nadogradnje za oružja, pa i modne dodatke koji su se dosad zarađivali isključivo uspjehom u samoj igri. Virtualni itemi kupovati će se u tzv. Mann Co. Storeu, a s njim je Valve predstavio i Polycount Pack paket koji uključuje i 17 stvari koje su kreirali sami igrači i koji će od sada biti na prodaju od koje će tek manji postotak zarađivati i ti sami igrači.

 

Kako bi kupovali u Mann Co. Store, igrači će prvo morati položiti novac u svoj Steam Wallet, odakle onda plaćaju u Mann Co.-u, ali i ostale igre na Steamu.

 

Kupljene stvari neće se moći razmjenjivati s drugim igračima kao što to možete sa stvarima koje ste sami zaradili igranjem.

 

Team Fortress 2, kojim je zaluđen i autor ovih redaka, jedan je od najboljih (i definitivno najšarmantniji!) MP FPS-a današnjice s ogromnom bazom igrača, a njihovu naklonost Valve već godinama stječe konstantnim nadogradnjama igre koje su sasvim besplatne. 'Naš plan je i dalje nadograđivati TF2 kao što smo to radili i dosad, dodajući nove mape, modove i slično. Mann Co. Store je jednostavno alternativni način da igrači koji nemaju vremena za dugotrajno igranje ipak mogu steći željene iteme', objašnjavaju iz Valvea.

 

Mann Co. Store zasad je otvoren samo za PC igrače zbog prepreka u nadogradnji Xbox 360 verzije za koju je i sam Valve priznao brojne probleme.

 

Za kraj pogledajte ultrazabavni video koji je napravio obožavatelj, a prikazuje klase Team Fortressa 2 u - plesu. Urbenesno!

 

Dance Fortress 2

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije