http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Gamereport

FIFA 11

FIFA11
Datum objave:
01.10.2010 15:50
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
FIFA 11 je najrealnija nogometna simulacija svih vremena! Sasvim dovoljan razlog da je odmah zaigrate

Poštovani pratitelji portala Gamereport, nemojte se previše ljutiti što danas nema onih klasičnih snimanih skečeva. Naime, željeli smo iskoristiti ovu priliku kako bismo posjetitelje MAXzone i MAXtv-a obavijestili o novom Playtoyu. Vi ste za njega već sigurno čuli jer se na ovim stranicama nalazi i direktni link do njegove lokacije. Stoga nećemo previše o njemu, već ćemo dati par uvodnih rečenica o samoj recenziji igre FIFA 11.

 

Prvo što treba izjaviti je sljedeće: ako ste kojim slučajem PES-oljubac/FIFA-omrzac, ne okrećite glavu! Nikako, jer je nova FIFA najrealnija nogometna simulacija svih vremena. Usto je i izuzetno ispolirana, a konačno je zasjala i na PC-ju. Da, to je jedna od glavnih stvari! FIFA 11 izgleda apsolutno identično na konzolama i na PC-u. Hvala Bogu, nije se ponovila situacija iz FIFA-e 10 gdje su inačice za konzole i računalo izgledale kao dvije potpuno različite igre.

 

Dakako, u FIFA-i 11 je i hrpa novih dodataka i finih podešavanja igrine mehanike. Nećemo ulaziti previše u dubinu, sve je prezentirano u videorecenziji. Za kraj nam ostaje iščekivati novi PES koji je već pred vratima. Naime, strahovito nas zanima kako će ta franšiza reagirati na ovo što je izdao EA. Nadamo se najboljemu jer će jedino snažna konkurencija osigurati da i FIFA i PES budu najkvalitetniji mogući proizvodi. Stoga se zasad još nećemo odlučiti koja je igra bolja, ali će vrlo skoro i to doći na red. Ništa, uživajte u recenziji FIFA-e 11 i kratite si vrijeme u flash igrama na novom Playtoyu.

 

Sve o temi:
PC
PES
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije