http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DO SLJEDEĆE JESENI

Odgođen Gears of War 3!

gow3
Epic Games odgodio je izlazak Gears of War 3 za nekoliko mjeseci, na nesreću milijuna fanova

Gears of War 3, jedna od najiščekivanijih Xbox 360 ekskluziva, prvotno je najavljen za 8. travanj 2011. godine, no jučer se oglasio Rod Ferguson, izvršni producent Gearsa, i objavio da se igra odgađa za 'jesen 2011'.

 

'Znam da će fanovi biti razočarani novim datumom, no budite sigurni da se radi o zajedničkoj odluci dvoje partnera (Microsofta i Epica, op.a.), a ne problemu kvalitete. Gears 3 je na putu da bude najbolja Gears of War igra, a ovo dodatno vrijeme dat će nam prostora da igru usavršimo još više do izlaska na jesen 2011. godine', tvrdi Ferguson, a iz Microsofta su objasnili da je datum izlaska GoW 3 odgođen kako bi igra bila udarni naslov blagdanskog razdoblja i ne samo to; 'Gears of War 3 bit će najbolja igra izdana 2011. godine', samouvjereni su u Microsoftu.

 

Epic će sljedećeg tjedna u svojim prostorijama održati prezentaciju Gears of War 3 multiplayera pa nove informacije o tom sigurnom hitu očekujte vrlo skoro.

 

Gears of War 3 demo

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije