http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HAIL TO THE KING, BABY!

Duke Nukem Forever u veljači!

Nakon više od 12 godina u produkciji, famozni Duke Nukem Forever trebao bi svjetlo dana ugledati u veljači

Informaciju o izlasku igre već  1. veljače nije objavio Gearbox, nego su taj dan kao datum izlaska naglasili Amazon i GameStop online shopovi koji obično ne griješe s takvim stvarima s obzirom na to da su direktno povezani s distribucijom.

 

 

U međuvremenu, u Amsterdamu je na Firstlook gaming konvenciji održana i još jedna demonstracija demoa na kojoj je glavna zvijezda uz Dukea bio Randy Pitchford, predsjednik i osnivač Gearboxa. Za one koji ne znaju, Pitchford je nekada bio član 3D Realmsa, razvojnog studija koji je potrošio mladost mnogih programera upravo zbog Dukea.

 

 

Kako i zašto je Duke Nukem vraćen u život, pročitajte u našem opširnom tekstu ovdje.

Bacite oko na demonstraciju koja se dogodila u Amsterdamu i pokušajte zanemariti očajno loše igranje kolege gamera koji je s Pitchfordom bio na stageu.

 

 

Duke Nukem Forever demonstration

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije