http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BEZ TALIBANA

Isprobajte Medal of Honor multiplayer betu!

Prije nekoliko sati EA je u opticaj pustio otvorenu multiplayer betu Medal of Honora

EA je prije nekoliko sati, kao što je i najavljeno, omogućio PC igračima diljem svijeta da zaigraju multiplayer betu Medal of Honora koji već mjesecima diže prašinu kontroverzom oko upotrebe talibanskog imena. Sve priče oko imena neprijateljskih snaga u ovim trenucima padaju u vodu te valja vidjeti je li DICE uspio napraviti još jedno odlično multiplayer iskustvo.

 

 

Betu možete downloadati sa službenih stranica igre, a u slučaju da nemate flat ADSL vezu pripazite – beta teži 1,6 GB. Oni koji su već uspjeli zaigrati igru još ne mogu donijeti nikakav valjani sud s obzirom na to da su serveri još prilično nestabilni te imate sreće uspijete li u igri ostati nekoliko minuta.

 

 

Ipak, vjerujemo da će se stvari normalizirati u sljedećih 12 sati. Beta završava za tri dana, 7. listopada, dok će se igra na tržištu pojaviti 15. listopada, i to na PC-ju te konzolama PS3 i Xbox 360.  

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije