http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NATRAG U WW II

Najavljen Captain America: Super Soldier

S najnovijom igrom o legendarnom Kapetanu, Sega se vraća korijenima – u 2. svjetski rat

Captain America, kultni akcijski junak stvoren je davne 1941. kao strip junak koji se bori protiv zlih nacista, ali i kao propagandno sredstvo koje je raspirivalo patriotizam u Amerikanaca i vjerojatno imalo namjenu porasta podrške za ulazak SAD-a u rat.

 

 

Prošlih godina, Captain America se obično nalazio u društvu Iron Mana, Thora i Hulka, i to unutar skupine zvane The Avengers, dok Sega ovom igrom vraća Captain njegovim korijenima – u doba 2. svjetskog rata, a sve prema scenariju filma 'Captain America: First Avenger', pa pretpostavljamo da će igra izaći usporedo s filmom.

 

 

U igri će se Captain sukobiti s nacističkim agentom pod imenom Red Skull,i to u njegovoj rezidenciji – dvorcu. U igri će se pojaviti i još neki strip junaci, ali i pripadnici terorističke skupine HYDRA. Igra će biti avantura iz trećega lica, s naglaskom na borbu lice u lice u kojoj će najznačajniju ulogu, naravno, imati Kapetanov neuništivi štit.

 

 

Captain America: Super Soldier najavljen je za 2011. godinu, i to za PS3, Xbox 360 i Wii. Na igri radi kanadski Next Level studio.

 

 

Captain America: Super Soldier

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije