http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA

Spielberg želi Halo film!

Nakon što su planovi za Halo film praktički propali, cijelu stvar mogao bi spasiti Steven Spielberg

Halo film je u pretprodukcijskoj fazi već godinama, a na led je stavljen još 2006. Kasnije je bilo naznaka da bi produkcija mogla krenuti, a Universal je dosad u projekt utrošio čak 12 milijuna dolara. Tako nešto moguće je očito samo u Hollywoodu – utrošiti 12 milijuna dolara na film i ne snimiti ni kadra.

 

 

Sada je u svoje ruke stvar odlučio preuzeti slavni Steven Spielberg, tj. njegov studio DreamWorks Pictures, piše magazin NY Mag. No, kako bi pri snimanju filma zaobišli nagomilani Universalov dug, DreamWorks je odlučio krenuti okolnim putem i snimiti film prema Halo knjizi!

 

 

Kakva sad knjiga!? Ozbiljno, 2001. godine Eric Nylund izdao je knjigu 'Halo: The Fall of Reach' koja je napisana prema Halo serijalu sa svrhom da bude svojevrsni prequel igre Halo: Combat Evolved.

 

 

Iz Microsofta su nedavno priopćili da do daljnjega ne misle pokretati filmski projekt Halo, osim ako ne budu imali dovoljno dobar razlog, no sigurni smo da neće dvaput razmišljati kada čuju ime Stevena Spielberga, redatelja 'E.T.-ja', 'Jurassic Parka', 'Minority Reporta', 'Schindlerove liste', 'Spašavanja vojnika Ryana' itd.

 

 

Za kraj još jedna zanimljivost o upletenosti Stevena Spielberga u industriju videoigara – upravo je on idejni začetnik i kreator franšize Medal of Honor! GameReport recenziju HALO: Reacha pogledajte ovdje.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije