http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DEUS EX MACHINA

Oružje u Deus Exu

DeusEx
Eidos je objavio popis oružja za nadolazeći Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex: Human Revolution, treća igra u Deus Ex franšizi koncipirana kao prequel prvom Deus Exu koji danas ima kultni status, najavljena je za veljaču 2011. godine, a u međuvremenu je otkriveno već podosta detalja, tako da smo već nedavno imali priliku i pisati najavu.

 

Kao što smo naveli, Human Revolution pričom će prethoditi prvom Deus Exu, a autori iz Eidos Montreala obećali su da će se držati i gameplaya jedinice jer je dvojka debelo podbacila i razočarala i publiku i kritiku.

 

Kako nam svako malo serviraju neke nove informacije, tako su sada odlučili i predstaviti nam oružje kojim ćemo sa zadovoljstvom prolijevati neprijateljsku krv.

 

Pistol

 

Eidos   

 

Revolver - The Diamond Black .357

 

Eidos  

 

The Pulsed Energy Projection System

 

Eidos    

 

Assault Rifle

 

Eidos    

 

Sniper Rifle

 

Eidos    

 

The XH11 Crossbow

 

Eidos   

 

The Widowmaker TX Shotgun

 

Eidos    

 

Grenade Launcher

 

Eidos     

 

Rocket Launcher

 

Eidos      

 

Kaiga 5,56 mm M404 Heavy Rifle (Minigun)

 

Eidos     

 

Remote Explosives

 

Eidos

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije