http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LUDI ZA VOŽNJOM

Gran Turismo 5 prodaje se k'o alva

Gran Turismo 5
Sklanjajte djecu i starce, Call of Duty i Medal of Honor. Gran Turismo 5 gazi sve pred sobom

Zamislite da je novi Gran Turismo napravljen od karameliziranih jabuka i zapečen između dva sloja biskvita. E, pa tako stvari izgledaju u Velikoj Britaniji, s obzirom na to da prema posljednjim izvještajima igra tamo doslovce leti s polica. OK, hipotetskih polica, budući da se radi o 'preorderima'.

 

Mmm, Gran Turismo 5

 

Štoviše, toliko se dobro prodaje da je bez ikakve frke nadmašila i megahitove Medal of Honor i CoD: Black Ops koji u pretprodaji ne mogu ništa Sonyjevom megahitu. Naime, iako nijedna od igara nije još izašla, moguće ih je kupiti u online dućanima gdje se, prema trenutačnim rezultatima prodaje, junak našeg članka prodaje bolje nego kruh i mlijeko (zajedno).

 

Za one koji nisu pretjerano upoznati s temom, Gran Turismo predstavlja vrhunac simulacija vožnje na konzolama. Mnogo brendova i još veća hrpa pravih real-world staza čine ovu igru pravim izborom za svakog fana digitalne vožnje.  Ako ste onaj tip gejmera koji vole uzdisati na velike brojeve, spomenimo da GT5 u sebi sadrži 70 jedinstvenih staza i preko 950 licenciranih automobila. Sunce im ljubim, da nam je vidjet klinca čiji tata ima veći vozni park....

 

Uglavnom, bog svih PS3 autosimulacija najavljen je za 3. studenog 2010, a vas ništa u načelu ne sprečava da ga kupite na nekom prihvatljivom i povoljnom internet shopu (khm, khm, shopto).

 

Gran Turismo 5

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije