http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OPET

Odgođen Gray Matter

Jedna od najiščekivanijih avantura posljednjih godina još jednom je odgođena

Vrlo perspektivna 'point'n'click' avatura Gray Matter još jednom je odgođena, objavili su iz Lace Mamba Globala, izdavača igre.

 

Gray Matter je, kao što smo to prije nekoliko mjeseci naveli i u vrlo opširnoj najavi, prvi put najavljen još davne 2003. pod imenom Project Jane-J, a trebao je biti objavljen već sljedeće godine. Kako to obično biva, razvoj su načeli i promjene developera i izdavača, tako da je igra, sada u rukama francuskog Wizardboxa, na kraju najavljena za 2010. godinu.

 

Iznenađenja li, autori predvođeni Jane Jensen, autoricom legendarnog Gabriel Knighta, još su jednom odlučili odgoditi igru i to za veljaču sljedeće godine. 'Razumijemo da je to vrlo frustrirajuće za one koji  prate naš rad, no zbog vrlo skučenog vremenskog okvira i potrebe za dodatnim usavršavanjem igre, nemamo druge mogućnosti no odgoditi igru do veljače', priopćili su iz Lace Mamba Globala. 'Ova odgoda dati će razvojnom timu više vremena kako bi isporučili proizvod kvalitetom sukladan očekivanjima igrača i sigurni smo da je ovo posljednja odgoda izlaska igre.'

 

Eh, nadamo se, jer sedam godina u produkciji previše je za jednu igru, kakva god ona bila.

 

Gray Matter najavljen je za 25. veljače 2011. i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

Gray Matter - GamesCon 2010.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije