http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

USPJEŠAN POČETAK

Rasprodane prve zalihe Kinecta

microsoft_kinect
Mjesec dana prije izlaska na tržište, rasprodane su prve zalihe Xbox 360 kontrolera

Prvi primjerci dugo isčekivanog Kinect kontrolera za Xbox 360 već su rasprodane, objavile su velike online trgovine među kojima su i Amazon.co.uk, HMV i GAME, a Amazon.com još uvijek zaprima prednarudžbe, kao i Play, koji pak kupce upozorava da postoji mogućnost da im kontroler neće biti isporučen na dan njegovog izlaska.

 

Iako nije poznato koje je količine kontrolera Microsoft isporučio trgovinama, zasigurno se ne radi o malim brojkama te se čini da je Microsoft na dobru putu da ostvari svoje planove o prodaji koje je iznio Aaron Ginsberg: 'Predviđamo da ćemo do kraja godine prodati više od tri milijuna kontrolera Kinect i to će biti najbolji start prodaje što se tiče Xboxa, čak bolji od početka prodaje Xboxa 360', samouvjeren je Ginsberg: 'Naši ključni izvori su trgovine koje su dosad prodale već nevjerojatan broj primjeraka, no nekakva mjerenja radimo i sami.'

Ginsberg zaključuje da bi Xbox 360, uz Kinect trebao ostati aktualan još dobrih pet godina, iako nam je to malo teško za povjerovati.

 

Kinect u Europi u prodaju ulazi 10. studenog po cijeni od oko 1.100 kuna, no Microsoft će tom prilikom ponuditi i bundle koji će uključivati Kinect i Xbox 360 konzolu po cijeni od oko 2.500 kuna.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije