http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OTKRIVENO I KOLEKCIONARSKO IZDANJE

EA smiruje strahove zbog Dead Space 2

Obožavatelji se pribojavaju da Dead Space 2 neće biti strašan poput originala, EA im odgovara

Za razliku od originala, Dead Space 2 bit će pravi blockbuster u koji je uloženo mnogo novca, kako u produkciju tako i marketing. A kad smo kod marketinga, EA u najavama glavnog protagonista Isaaca Clarkea najavljuje kao superheroja naoružanog do zuba i to je ono što izaziva nezadovoljstvo kod najvjernijih fanova originala. Naime, izvorni Isaac Clarke čista je suprotnost onome koji danas najavljuje EA i to je bio jedan od ključnih faktora zašto je original bio toliko uspješan i hvaljen, posebno od zajednice koja obožava horore.

 

'U igri će biti izobilje strašnih trenutaka', tvrdi Kevin Kimball iz EA – 'Bit će trenutaka kada se u igri neće događati puno toga i igrač će očekivati da svaki čas nešto iskoči iz mraka, no to se neće dogoditi. No dogodit će se nakon toga, kada to igrač više neće očekivati.'

 

Kimball također najavljuje da će igra imati puno bolje regulirani tempo i izmjenu akcijskih dijelova i dijelova gdje će zbog napetosti igrač osluškivati i najtiše zvukove.

 

U međuvremenu, Amazon je slučajno objavio fotografiju Collectors Editiona koji EA još nije ni najavio! Na fotografiji su, koja je u međuvremenu uklonjena, replika Plasma Cuttera, CD soundtracka, igra, knjiga s art skicama itd.

 

EA 

 

Dead Space 2 najavljen je za 25. siječnja 2011. i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije