http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ONI TO JEDNOSTAVNO NE MOGU!

Američki gejmeri: Nećemo talibane!

Amerikancima je teško igrati talibane u novom Medal of Honoru. Zašto, pitate se?

Svi znamo kako su Ameri osjetljivi na talibane. U pedesetima su se bojali Rusa, što je bio modni hit do tamo negdje osamdesetih. Nakon toga su u trendu bili vanzemaljci koji ekipi po noći ulaze kroz prozor i guraju Playstation Move u pak, a sada su na red došli zločesti teroristi.

 

Pokušajte pogledati prvih 10 minuta a da se ne nasmijete. Nama je uspjelo.

 

Prestravljena nacija se, čini se, nikako ne može pomiriti s najnovijim naslovom na tržištu igara: Medal of Honor. 'Dođe nam da pustimo suzu svaki put kada nam, sunce li im ježim, zapadne da igramo Opposing Force olitiga talibančine', tvrde mnogi igrači.

 

Nacionalna histerija nije zastala na tome. Naime, na popularnom Twitteru počeli su se javljati i mnoge zvijezde poput režisera megaultranasilnog God of Wara. Dotični David Jeffe predložio je da se u idućem patchu doda kontrola za talibane kojom bi se na samom startu partije predali. On jednostavno, naime, ne može pucati po američkim vojnicima. To je nehumano i upropaštava svaki multiplayer meč.

 

Pretpostavljamo da će, ako sve bude išlo po planu, talibanci u idućem patchu biti zamijenjeni krastavcima ili godzilama. Trenutačna tematika kod 3D modela talibana otprilike se vrti oko namrštenih istočnjaka čija lica iščitavaju samo mržnju prema demokraciji, petoj sezoni 'American Idola' i McDonaldsu.

 

Inače, Medal of Honor trenutačno po Internetu kupi 'meh' ocjene zbog debilno kratke kampanje, retardirano opraštajućeg autoaima i činjenice da se radi o eksploatacijskom proizvodu koji kapitalizira na vojnim pothvatima američke vojske.

 

Ako nas pitate, mogli su u igru još nagurati Ruse, Kineze, Libijce, Somalijce, Sjevernokorejce, Kambodžane i Turkmenistance te time pokriti manje više svaku kontroverznu hip videogame-ready naciju na licu planeta Zemlje.

 

Fek jeah!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije