http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

PES 2011

PES11
Datum objave:
13.10.2010 14:27
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Je li novi PES bolji od nove FIFA-e? Odgovor potražite u našoj današnjoj videorecenziji
Kao što sigurno znate, recenzija novog PES-a trebala je ići još prošli petak. No, zbog državnog praznika, nismo je bili u mogućnosti odraditi. Ali, kako se to kaže, bolje ikad nego nikad. Okej, kakav nam se čini novi PES? Prije svega - vrlo, vrlo zabavan. Da, ova nogometna franšiza je, bez obzira na neke promjene, uspjela zadržati svoj originalni i vedri duh. Zbog toga je vjerojatno i vole horde igrača koje pozelene na puki spomen konkurentske FIFA-e. Ipak, obje ove nogometne igre su se u svojim zadnjim inkarnacijama izuzetno približile. A ako želite saznati koji je od ova dva nogometna sima bolji, samo kliknite na naš videoprilog.


 

Sve o temi:
PC
PES
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije