http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEMOGUĆE

Gran Turismo 5 opet odgođen

Tri tjedna prije najavljenog izlaska, Gran Turismo 5 opet je odgođen

Gran Turismo 5 vjerojatno je najiščekivanija igra koja je ikad bila u izradi za PlayStation 3, a najavljena je još 2006. nakon čega je doživjela brojne odgode i bila konačno najavljena za 3. studeni 2010. No Sony i Poliphony Digital još jednom su brojnim obožavateljima franšize bacili pijesak u oči i igru još jednom – odgodili.

 

'Žao nam je što Gran Turismo 5 neće biti objavljen 3. studenog kao što je to najavljeno, no igra će biti izdana prije Božića. Iskreno se ispričavamo svim GT obožavateljima, no Kazunori Yamauchi i Poliphony Digital žele izdati igru koja će biti najviše kvalitete. Uvjereni smo da će ovaj ambiciozni projekt nadmašiti sva očekivanja kada izađe kasnije ove godine', stoji u priopćenju Sonyja i Poliphony Digitala.

 

Da, dobro ste shvatili, ne samo da je igra odgođena, već se ne zna ni kada bi se točno mogla pojaviti na policama trgovina. Sudeći prema sada dostupnim materijala poput trailera, Gran Turismo 5 impresivna je igra u svakom pogledu, no ove odgode u posljednji trenutak već pomalo ulijevaju sumnju.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije