http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MALA REMEK-DJELA

TV traileri za Fable III i Force Unleashed 2

Kako se izlazak ovih dviju igara sve više bliži, izdavačke kuće pokušavaju izazvati što veći hype, pa su upravo lansirale i trailere za prikazivanje na televiziji

Fable III, akcijski RPG poznat kao djelo masterminda Lionheada Petera Molyneuxa, svjetlo dana ugledat će 26. listopada u SAD-u i 29. listopada u Europi, i to za Xbox 360, a PC inačica trebala bi stići još kasnije ove godine, no još nije poznato kada točno. Da nas podsjete na to, Lionhead i Microsoft koji izdaje igru objavili su novi trailer za igru namijenjen prikazivanju na televiziji i moramo to reći – radi se o jednom od najljepših i najimpresivnijih trailera koji smo ikad vidjeli.

 

 

U slučaju da vas zanima – u traileru svira pjesma 'Young Men Dead' The Black Angelsa.

 

Za Lionheadom ne kaska ni LucasArts i promocijom za svoj Star Wars: The Force Unleashed 2 koji, nećete vjerovati, izlazi u identičnim terminima kao i Fable III. The Force Unleashed 2 nastavak je na original izdan 2008. koji nije pokupio najbolje kritike, no čini se da se Lucas Arts odlučio potruditi i to ispraviti ovim nastavkom. Igra će biti izdana za PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii i Nintendo DS, a povodom toga i LucasArts je objavio čak dva trailera namijenjena prikazivanju na televiziji:

 

 

 

 

Što reći nakon ovoga – traileri postaju filmska remek-djela u malom u koje se ulažu vrlo velike svote novca i truda. Ako i igre budu upola ovoliko impresivne, nitko sretniji od nas.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije