http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BETA

Pogledajte Killzone 3 u akciji

Killzone3
Iako beta Killzonea 3 izlazi tek 25. listopada, procurio je video koji prikazuje gameplay iz iste

Da se dokopate mogućnosti da sudjelujete u beta testiranju očekivanog Killzonea 3, trebali ste jučer na web stranici Killzonea 3 dežurati i pokušati downloadati XMB temu te se nadati da će u Guerilla Games izabrati upravo vas i da ćete tako postati jedan od sretnika koji će od 25. listopada sudjelovati u beta testiranju.

 

Koliko je Killzone 3 zapravo iščekivan, govori i činjenica da je svih 10.000 XMB tema razgrabljeno u tek 30 minuta.

 

Prije nego što vas obuzme tuga - ponuda je vrijedila isključivo za korisnike usluge PlayStation Plus.

 

Killzone 3 jedna je od najiščekivanijih PS3 ekskluziva za koju njezini autori tvrde da će biti prva igra koja će iskoristiti sve resurse PlayStation 3, a na ovogodišnjem E3-u pokupila je nagradu za najbolji 3D prikaz.

Killzone 3 najavljen je za 22. veljače 2011, a sada pogledajte video koji prikazuje gameplay iz beta verzije:

 

Killzone 3, beta gameplay

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije