http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

AJMO SVI U KONGO!

I Resistance 3 kreće u Afriku

Da, izgleda da smo popušili. Hrvatsko primorje polako silazi s top lista svjetskih ljetnih destinacija. Zašto?

E, pa zato što svatko tko se smatra da je 'hip' i 'cool' ovih dana ide u Afriku. Naravno, za razliku od normalnog turizma, igre idu tamo najčešće tamaniti lokalni puk. Insomniac Games novi je Resistance odlučio dijelom poslati onamo kamo je već prije godinu ili dvije odbauljao Capcomov Resident Evil.

 

Zaaa Kongo!

 

Među ostalim objavljenim detaljima, tu je povratak likova iz dvojke i mogućnost kooperativne kampanje (joj, Resident Evil 5, tak' si mi hercig). Osim toga, dosta se šuška o poboljšanom AI koji ovog puta, zamislite vi to, tjera chimere da skaču po krovovima, aktivno nastoje zeznuti vas, te se, u načelu, pripremaju iz glavnog lika rešetanjem napraviti hodajuće sito. No vratimo se mi na temu...

 

Nije nam jasno zbog čega se, konkretno, svaka development firma i njihova mama odlučuju igre smještati u Afriku. Što je zanimljivo tamo? Slonovi? Ne smatramo se rasistima, ali ljudi, ako već hoćete tamaniti crnce, za to mjesto nije u igrama (u krajnjoj liniji, nije tome mjesto nigdje). No evo... sto posto se damo kladiti da će se dušobrižnici pobuniti i i pošteno ispljuvati izbor developera. Također smo apsolutno 200 posto sigurni (to je dvostruko od potpuno sigurni, da bude jasno) kako će kao 'kompenzaciju' u igru ubaciti nekog tamnoputog lika ili (zgodnu) žensku, pa zaključiti kako je 'eto – normalno, jer očito bijelci ne tamane crnce nego se radi o alienima'.

 

No ako izuzmemo tu napornu činjenicu da u igri tamanite uglavnom aliene, budite uvjereni da ćemo stajati u prvom redu sa bakljama i vilama kada skopčamo kako su chimere u trojci malo tamnije kože nego one u dvojci.

 

Ne sluti na dobro. Dolaze chimere...

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije