http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Medal of Honor

medal of honor
Datum objave:
15.10.2010 15:13
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Može li se Medal of Honor 'boriti' bok uz bok s igrama kao što su Call of Duty ili Battlefield saznajte u nastavku
Danas nećemo potrošiti previše teksta za ovaj uvodni članak. Zašto? Zato što se o Medal of Honoru nema toga previše za reći. Barem ne o njegovoj singleplayer komponenti, koja je tema današnje recenzije. Naime, budući da je igra stigla prije par dana, nismo se stigli dovoljno pozabaviti MP elementom. No recenziju multiplayera očekujte već sljedeći tjedan! Ali što je sa solo kampanjom? Prije svega, izuzetno je kratka. Jako je kratka. Nećete vjerovati koliko je kratka! No dok vožnja u njoj traje, prilično je zabavna. Uglavnom, da ne duljimo... Pogledajte video recenziju i saznajte može li se dugo očekivani Medal of Hono nositi s FPS monstrumima poput Call of Dutya i Bad Companya 2. I oprezno s talibanima!


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije