http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UVRNUTO NADMETANJE

Nova igra autora Zeno Clasha

ACE Team je objavio još detalja o njihovom novom projektu pod imenom Rock of Ages

Kada se pojavio početkom 2009. godine, Zeno Clash je oduševio i publiku i kritiku svojim uvrnutim dizajnom i pričom te dobio brojne nagrade i priznanja. Nezavisni čileanski studio ACE Team igru je napravio na temelju Valveovog Source enginea, a igru je na kraju i izdao Valve.

 

Potaknuti uspjehom, ACE Team nastavili su rad na Zeno Clash 2, ali i na novom projektu pod imenom Rock of Ages koji je temeljen na vrlo jednostavnom konceptu. Naime, u igri će se sukobljavati dvije strane na način da obje grade vlastite obrambene zidine, ali i da pomoću ogromnog kamena pokušavaju srušiti protivničke. Možda zvuči banalno, no sigurni smo da će biti vrlo zarazno i da će mnogi provesti noći u građenju zidina i nadmudrivanju protivnika.

 

Kao i Zeno Clash, i Rock of Ages se ističe svojim nevjerojatno lijepim i upečatljivim vizualijama, a u svemu prevladavaju jesenske boje i krajolik... Možda Italije, a setting će se u singleplayeru mijenjati kroz različita umjetnička razdoblja poput romanticizma, renesanse, rokokoa i gotike.

Rock of Ages je najavljen za proljeće 2011. godine, i to za PC, PS3 i Xbox 360. Našu recenziju uvrnutog Zeno Clasha pogledajte ovdje.

 

Rock of Ages trailer

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije