http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CINEMATIC TRAILER

WoW: Cataclysm trailer

wowc
Kako se bliži datum izlaska dugo očekivane ekspanzije za World of Warcraft, Blizzard potpaljuje vatru novim trailerom

Složit ćete se – World of Warcraft nije redefinirao samo MMORPG žanr nego i, usuđujemo se reći, gaming općenito. Igra se na tržištu pojavila 2004, a danas je popularnija nego ikad i ima više od 12 milijuna aktivnih igrača diljem svijeta. No WoW priča, iako Blizzard radi na potpuno novom MMORPG-u, još nije gotova jer uskoro stiže treća ekspanzija, pod imenom Cataclysm.

 

Cataclysm će donijeti dvije nove rase: Gobline u Horde te Worgene u Alliance, sasvim nova, ali i stara izmijenjena područja, nove questove, a Blizzard je čak odlučio unijeti i neke promjene u samu gameplay mehaniku.

 

Prije nekoliko dana Blizzard je objavio da će se Cataclysm na policama trgovina pojaviti 7. prosinca  ove godine, i to u regularnom i kolekcionarskom izdanju, koje će biti duplo skuplje, a povodom toga objavljen je i fantastični trailer:

 

WoW: Cataclysm - cinematic trailer

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije