http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

400km/h

Razotkriven bolid autora Gran Turisma 5 i Red Bulla!

gt5bolid
Pogledajte kako izgleda impresivna suradnja igraće i automobilske industrije
Taman kad pomislite da stvari ne mogu biti bizarnije nakon informacije da će Chrysler izdati posebno izdanje Jeepa CoD: Black Ops, ludi Japanci i naprave ovo:

 

Polyphony Digital 

 

Ne, ovo nije nekakav crtež niti nacrt za projekt, ovo je screenshot bolida X1 nastalog u suradnji Polyphony Digitala, autora Gran Turisma 5 i Red Bull F1 teama, kako je objavio britanski Car magazine. Na dizajnu bolida radio je priznati aerodinamičar Adrian Newey u suradnji sa Sebastianom Vettelom, vozačem formule 1.

 

Specifikacije:

 

•   Motor: turbina, 1483ks @ 15,000 okretaja po minuti
•   Prijenos: stražnji pogon
•   Maksimalna brzina: 400,72 km/h
•   Težina: 545kg
•   Dužina/širina/visina: 4750/2180/980mm
•   Suzuka, vrijeme staze: 1:11.540 (usporedite sa Vettel 2009 F1 vremenom od 1:30.833)

 

Polyphony Digital 

 

Kao što u specifikacijama stoji, Vettel je već u prvom krugu napravljenom u novom bolidu X1 u Suzuki srušio dotadašnji rekord staze za gotovo 20-ak sekundi! X1 će naravno svoje mjesto pronaći u Gran Turismu 5, a ne u stvarnosti i to će biti prvi primjer da je jedan bolid konstruiran od strane vrhunskih stručnjaka iz auto-industrije za jednu video-igru.

 

Eto, Activisionov i Chryslerov 'Black Ops' Jeep je za male bebe.

 

X1
 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije