http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JESI LI ZA MULTIPLAYER?

Gejmerice se više seksaju od negejmerica

Evo, misterij svemira konačno je otkriven. Ključ boljeg života je – igranje

Obasipane svakakvim više ili manje relevantnim informacijama u časopisima, moderne žene su u popriličnom škripcu. Koje štikle obući? Je li mislio da me voli zato što jedina donosim novac u kuću ili zato što smo gledali Seks i grad 2 po trideseti put? Misli li on da ja mislim da on misli da sam se udebljala?

 


E pa, u posljednjem broju američkog Cosmopolitana izašla je neosporiva istina o tome što žena može dobiti ako se počne baviti igranjem videoigara. SEKS. ETO ŠTO. I sad, evo, svi normalni socijalno osviješteni gejmeri mogu potvrditi da im se cure definitivno više seksaju (s njima, jasno) otkad igraju igre.

 


Prema gore spomenutoj ženskoj bibliji, najbolje je nabaviti Wii ili izvesti svog debelog, nepomičnog i asocijalnog truta u salon s igrama. Tamo će žena, prema svemu sudeći, izvući seksualnu gejmersku životinju iz njega i osigurati si nezaboravne trenutke u krevetu.

 


Ako nas pitate, stvar kod ove briljantne teorije je u tome što će očajna zapuštena žena napraviti sve kako bi debelog kretena odvukla od World of Warcrafta ili Halo Reacha, pa se tako i sama navući na te igre ili - još gore – kupiti mu konzolu i igrati se s njim. S praktične strane, to je njemu zapravo OK jer će mu žena na taj način vjerojatno biti u dosegu ruke kao što to već jesu njegove dvije nerazdvojne zamamne ljubavnice: čips i sokić.

 

Kakvi macani! Sve žene već hrle s kupljenim Xboxima kako bi im udovoljile.

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije