http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BABINJAK UNITED!

Oprah podijelila Kinecte!

kinect xbox
Evo, u ovim trenucima dođe vam da se rasplačete zato što niste sredovječna američka kućanica

Najveća i najmoćnija tetka na svijetu, Oprah, danas je gostima svog showa uvalila besplatne Xboxe i Kinecte. Dignuvši svoj zlatni palac prema gore, glasnogovornica Američkog feel-good kapitalizma razdragala je stotine sasušenih baba i dala im priliku slomiti kuk u jednoj od casual igara koje Kinect nudi.

 

Kinect je, u slučaju da ne znate, Microsoftov novi odgovor sučeljima temeljenima na pokretu. Koristeći kameru i sofisticirani softver, ovaj uređaj snima vaše zglobove te koristi vaše tijelo kao feedback za svu interakciju na ekranu. U prijevodu, radi se o casual-gaming revoluciji koja će, budimo realni, najviše zasjati na pijankama.

 


Uglavnom, nakon reklamiranja katastrofalnog Jedi, moli, voli, Oprah je sasvim uspješno potvrdila svoj status reklamnog ekvivalenta tsunamija. Općepoznato je da se knjige, jela i kućne potrepštine koje dotična superzvijezda reklamira prodaju kao alva, pa se ovakav potez Microsofta definitivno ne računa kao promašaj.

 


Oduševljenje na razgaljenim licima Oprinih gošća bio je predivno. Ogromni grudnjaci i zubala letjeli su posvuda, stolci su bili čupani iz ležajeva, morala je intervenirati policija i tako dalje. U svakom slučaju, Microsoft se zaista primio posla što se reklamiranja Kinecta tiče. Odgovor Japanaca i njihovog Movea će, pretpostavljamo, biti reklamna kampanja u kojoj Godzila Mothri preporučuje Sonyjev novi kontroler.

 

Dijelimo besplatno nešto... HURAAAA!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije