http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJAVAMA USPRKOS

The Witcher 2 ipak ne dolazi na konzole

thewitcher2
Suprotno prvotnim najavama, iz CD Projekta su danas objavili da od The Witchera 2 na konzolama ipak neće biti ništa

The Witcher 2: Assassins of Kings prvotno je najavljen za PC te za konzole Xbox 360 i PS3, no autori su danas potvrdili da od verzije za konzole ipak neće biti ništa. Osim što će to najvjerojatnije razočarati konzolaše i ljubitelje RPG-a, vjerojatno će izazvati zadovoljstvo među hardcore RPG fanovima kojima je ova odgoda garancija da developeri ne misle simplificirati nastavak originalnog The Witchera koji je opravdano smatran modernim RPG klasikom.

 

'Sve što zasad mogu reći jest da nije vjerojatno da ćemo uz PC verziju izdati i verziju za neku od konzola', izjavio je Tomasz Gop iz poljskog CD Projekta i naglasio da razvoj PC verzije ide po planu.

 

The Witcher 2 svjetlo dana trebao bi ugledati u ožujku 2011. godine, a obistine li se najave autora o tome kako će igra izgledati, čeka nas jedan od najboljih RPG naslova u nekoliko posljednjih godina ili točnije -  od njegova prethodnika. Samo za ovu igru, CD Projekt je razvio i sasvim novi engine, a najavljuju da najviše nade polažu u odličnu priču, o čemu svjedoči i činjenica da će igra imati čak 16 završetaka.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije