http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

3D Mark 11

Pogledajte kako će grafika izgledati u budućnosti

Futuremark novom tech demonstracijom pokazuje svu moć DirectX-a 11

Danas je Futuremark izdao novi demo za 3D Mark 11 benchmark koji nam pokazuje kako bi grafika u igrama mogla izgledati za godinu do dvije.

 

High Temple

 

 

U Futuremarku kažu da njihov najnoviji demo iskorištava sve blagodati današnje računalne tehnologije, poput multithreadinga, tessellationa itd.

 

Pokrenete li demo, nemojte očekivati ni približno ovako glatke performanse, kao što je prikazano u videu, jer danas to ne može izvesti praktički nijedna kućna konfiguracija. Pogledajte samo tu simulaciju sunčevih zraka!

 

Prije nekoliko mjeseci Futuremark je izdao i impresivni demo 'Deep Sea' koji vam također može dočarati kakve divote možete očekivati za 12-24 mjeseca.

 

Deep Sea

 

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije