http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ONLINE NAPUCAVANJE

Kako izgleda Killzone 3 i Black Ops multiplayer

Gejmeri svaki dan objavljuju nove scene iz zatvorenog beta testiranja Killzonea 3, a Treyarch je objavio i desetak minuta iz Black Ops multiplayera

Killzone 3 se smatra jednom od najočekivanijih igara za PlayStation 3, a brojne informacije igrača koji sudjeluju u trenutnom beta testiranju potvrđuju da je to itekako opravdano.

 

Danas smo vam odlučili prikazati jedan od videa koji su objavljeni jučer i koji nas je impresionirao.

 

Što se grafičkog aspekta tiče, obratite pažnju na period nakon 4:37, kada možete vidjeti tragove koje igrač ostavlja u snijegu te morsku površinu koja izgleda apsolutno nevjerojatno.

 

Killzone 3 izlazi 22. veljače 2011. godine, i to samo na konzoli PS3. Ljubomorni smo.

 

S druge strane, Treyarch je danas objavio desetak minuta videa iz multiplayera Call of Duty: Black Ops, vjerojatno da malo skrene pažnju s krađe službenih kopija Black Opsa, što je događaj koji je odjeknuo poput bombe.

 

 

Kako izgleda multiplayer Black Opsa, najlakše će procijeniti oni koji su igrali multiplayer Modern Warfarea 2, koji je svojedobno pokrenuo lavinu kontroverza zbog dedicated servera.

 

Call of Duty: Black Ops izlazi 9. studenog, i to za PC, PS3, Xbox 360 i Wii.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije