http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DI ĆEŠ BOLJE

Assassin's Creed: Brotherhood rekordno u pretprodaji

Iako izlazi tek za oko tri tjedna, Brotherhood će, čini se, biti najuspješniji dio franšize

Assassin's Creed: Brotherhood za europsko je tržište najavljen za 19. studeni ove godine, a Ubisoft je objavio da je igra već sada postala pretprodajno najprodavaniji Ubisoftov naslov u povijesti. Uspjeh je tim veći što se brojke odnose samo na verzije za PS3 i Xbox 360 konzole, dok će PC verzije biti, no još se ne zna točno kad.

 

Za odlične pretprodajne brojke djelomično su odgovorne i posebne akcije koje je Ubisoft ponudio ljudima koji kupe igru prije njena izlaska. Tako su igračima u SAD-u ponudili pristup ekskluzivnom liku za multiplayer, a PS3 korisnicima pristup beta testiranju.

 

I ovi rezultati potvrda su da je gaming-industrija financijski u najboljem stanju ikad, ali očito su i gameri izdašniji nego proteklih godina. Tako je ove godine Medal of Honor postao pretprodajno najbolje prodavani EA naslov, što nikako nije mala stvar, da bi kasnije u prvih pet dana bio prodan u 1,5 milijuna primjeraka i EA-u i zaradio preko 100 milijuna američkih dolara. Black Ops je pak po pretprodajnim rezultatima značajno nadmašio Modern Warfare 2 koji je do tog momenta bio najuspješnija igra u povijesti u tom segmentu.

 

AC: Brotherhood bit će punokrvni nastavak na AC2, no autori ipak naglašavaju da igru ne možemo smatrati trećom punokrvnom igrom u cjelokupnom serijalu, već više ekspanzijom. 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije