http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LOVAC NA DEMONE

Diablo III – predstavljena klasa Demon Hunter

Blizzard je na BlizzConu koji trenutno traje predstavio petu i finalnu klasu Diabla III – Demon Hunter

 

 

 

Na tradicionalnom BlizzConu, na kojemu Blizzard najčešće najavljuje nove naslove te informacije o istima, nakon puno vremena govorilo se i o Diablu III.

 

Osim već nekih poznatih informacija o igri, najviše pozornosti izazvalo je predstavljanje posljednje, pete po redu klase koja će se nuditi na izbor. Radi se o Demon Hunteru koji je, prema opisu blizardovaca, klasa koja napada iz daljine, sklona je upotrebi gadgeta, zamki i shadow magije, a motiv joj je osveta demonima.

 

Demon Hunter je vrlo mračan lik, gotovo antiheroj, koji odgovara svemiru Diablo i ima značajke plaćenika, opisao je klasu Jay Wilson, direktor Diabla III.

 

Klasa je predstavljena foršpanom koji nas nije posebno impresionirao s obzirom da smo od Blizzarda naviknuti na mnogo kvalitetnije uratke, no na dobar nas način upoznaje sa značajkama lika, kao i gameplay scene koje slijede nakon foršpana.

 

 

Kao što se može vidjeti u sljedećem videu, klasu odlikuje brzo kretanje te borba koja je mješavina roguea i magea uz upotrebu grana i sličnih stvarčica.

 

 

Demon Hunter je jedina klasa koja se u svemiru Diablo ne rađa kao takva. Nakon što su im demoni smaknuli članove obitelji, osveta je jedina stvar koja ih motivira u njihovom pohodu.

 

Nažalost, još uvijek se ni približno ne zna kada bi se Diablo III trebao pojaviti na policama trgovina, a u izradi je isključivo za PC.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije