http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PREGRŠT HITOVA

Igre koje izlaze ovaj tjedan

Za razliku od prošlog tjedna, ovaj nam donosi čak dva naslova koja se grozničavo očekuju već mjesecima

Nakon siromašnog ljeta, sa zahladnjenjem nam stižu sve veći i očekivaniji naslovi, a taj svevremenski trend potvrđuje se i ovaj tjedan koji nam donosi nekoliko super naslova.

 

Fable III

 

Fable III izlazi sutra, 26. listopada, i to za konzolu Xbox 360, a na PC-u bi se trebao pojaviti početkom sljedeće godine. Kreator igre kao i cijelog serijala Peter Molyneux tvrdi da priželjkuje da Fable III postane njegova prva velika igra, a pod time podrazumijeva želju da se igra proda u barem pet milijuna primjeraka.

 

Lionhead studio igru promovira pod naslovom 'It's revolution!', a iako smo gotovo sigurni da igra to neće biti, ona će pomaknuti neke granice u gejmingu. Pritom mislimo na angažiranost ponajboljih holivudskih glumaca koji posuđuju likovima glas u satima i satima govora snimljenih za igru.

 

 

 

Star Wars: The Force Unleashed II

 

The Force Unleashed svojevremeno je ostavio tek prosječne dojmove  dok su se u LucasArtsu zakleli da će nastavak učiniti boljim i dostojnim Star Wars imena. Lucas je mnogo utrošio na promociju kroz nevjerojatne trailere koji su najčešće prikazivali sukob glavnog protagonista Starkillera i Darth Vadera, a prva recenzija igru je nazvala 'najvećim razočaranjem godine'. No dakako, o kvaliteti igre ćemo moći prosuđivati već sutra, i to na platformama PC, PS3, Xbox 360, Wii i DS.

 

 

Rock Band 3

 

U utorak nam stiže i RockBand 3, nova igra u franšizi Rockband koja će vam ovaj put omogućiti 'sviranje' gitare, bas gitare, bubnjeva, ali i prvi put – klavijatura. Pjevanje također nije naodmet. Igra stiže na PS3, Xbox 360, Wii i DS.

 

 

 

Lego Universe

 

Nakon cijele palete iznimno uspješnih naslova, NetDevil nam donosi i prvi Lego MMO. Kao prave ljubitelje legendarnih lego-kockica, i nas zanima kako će ispasti ova igra! Dolazi na PC.

 

 

Red Dead Redemption: Undead Nightmare Pack

 

Nakon nekoliko DLC-ova, Rockstar će sutra u poticaj pustiti još jedan pack za RDR, i to pod imenom 'Undead Nightmare' koji će nam donijeti zombije, nove multiplayer modove i proširenu i singleplayer komponentu. U DLCu će uživati svi vlasnici igre i konzole Xbox 360 ili PS3.

 

 

Osim navedenih hitova, u utorak nam stižu i WWE SmackDown vs. RAW 2011, simulacija hrvanja te Cabela's Dangerous Hunts 11.

 

Danas (25. listopada) izlazi Dragon Age: Origins - Ultimate Edition, i to za PC, PS3 i Xbox 360. Ultimativno izdanje sadrži originalnu igru sa svim 'patchevima' i DLC-ovima po mnogo povoljnijoj cijeni.

 

I to je to, sve što će se pojaviti nakon utorka nije vrijedno previše spomena, no navedeni naslovi najavljuju uzbudljiv gejmerski tjedan u kojemu ćete, vjerujemo, uživati i vi.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije