http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOBA ZMAJA

Dragon Age 2 – novi trailer

dragonage2
Iako izlazi tek za nekoliko mjeseci, EA već zahuktava marketinšku kampanju za nadolazeći RPG Dragon Age 2

Nakon što su počela pristizati izvješća o financijama EA u tekućoj 2010. godini koja nisu baš najpozitivnija unatoč velikom financijskom uspjehu Medal of Honor, EA je odlučio već sad svoju energiju usmjeriti u sljedeću godinu.

 

Jučer je izdan Ultimate Edition Dragon Age: Origins koji osim potpuno patchirane igre donosi i sve izdane DLC-ove za istu, i to po vrlo povoljnoj cijeni, a EA je izdao i sasvim novi trailer za najavljeni Dragon Age 2 koji ovaj put prikazuje i in-game scene kreirane u samom engineu:

 

 

Iako gejmerska zajednica komentira spektakularnu grafiku, mi ne vidimo velik napredak u odnosu na prethodnika. Ili smo samo razmaženi ljepotom The Witchera 2, tko zna...

 

U igri preuzimate ulogu Hawkea koji je po defaultu ljudske rase i rasu ne možete mijenjati, no možete mijenjati spol i klasu. Sukladno tome, iz Originsa u dvojku nećete moći prenositi svojeg već stasalog lika. No određena interakcija između Originsa i Dragon Agea 2 će ipak postojati, i to na način da će svijet u nastavku biti oblikovan sukladno odlukama koje ste donosili u Originsu – koga ste ubili, a koga spasili i slično.

 

Dragon Age 2 najavljen je za 11. ožujka 2011. za PC, PS3 i Xbox 360, a na njemu radi dobri stari BioWare. 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije