http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Time Crisis: Raising Storm

KA_TIME
Datum objave:
27.10.2010 12:57
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Donosimo recenziju jedne od prvih igara za atraktivni Playstation Move
Danas za vas imamo jednu netipičnu recenziju. Nema čitanog teksta i klasičnih igranih skečeva. Zašto? Zato što recenziramo jednu od prvih igara za Playstation Move. Riječ je o Time Crisis: Raising Storm. Dakako, to vam moramo pokazati 'uživo', da biste vidjeli kako se Move kontroler ponaša s ovom igrom u praksi. A ako slučajno ne znate, riječ je o klasičnoj pucačini svjetlosnim pištoljem kakve smo nekoć mogli igrati u zadimljenim kafićima, s time što će ovdje pištolj glumiti Playstation Move kontroler. E, sad, najveći štos u cijeloj priči je što ćete zapravo dobiti tri igre! Da, dobro ste čuli, ovdje se kriju tri zabavna naslova koji će vam pružiti sate i sate ugodne zabave. Ako želite saznati o čemu se točno radi, preporučujemo vam da pogledate video.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije