http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BACK TO THE FUTURE

Najavljen 'Povratak u budućnost'

Objavljeni su detalji o avanturi temeljenoj na iznimno popularnom filmskom serijalu 'Povratak u budućnost'

Telltale Games, studio poznat po avanturama poput Sam & Max i Wallace & Gromit te epizodnom izdavanju svojih igara, objavio je detalje o nadolazećoj avanturi temeljenoj na popularnom filmskom serijalu 'Povratak u budućnost'.

 

Kako bi se osigurala što veću vjernost izvorniku, developerima će asistirati i Bob Gale, scenarist sva tri filma, a oba glavna protagonista koja su glumili Christopher Lloyd i Michael J. Fox pristala su da se u igri koriste njihov glas i stas.

 

Radnja igre bit će smještena u vrijeme nakon filmske trilogije, a ista će biti izdana u ukupno pet epizoda.

 

Back to the Future: The Game bit će objavljena tijekom prosinca ove godine, i to na PC-ju i Mac-u, dok će se kasnije pojaviti i na iPadu i PlayStationu 3. Pretprodajna cijena svih pet epizoda je oko 25 američkih dolara, od čega će jedan dolar biti doniran u zakladu za istraživanje Parkinsonove bolesti Michaela J. Foxa koji i sam boluje od nje.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije