http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVE MRTVO ZA UPOLA PARA!

Veliko sniženje Left 4 Dead naslova na Steamu

Ukoliko do sada niste zaigrali L4D, predlažemo vam da hrabro primite katanu u ruke i skočite do Steama

Tamo se, naime, ovih dana vrti fenomenalni Halloween sale u kojem možete za relativno malo novca kupiti velik broj horor naslova. Među njima se nalazi i onaj ruski Metro nešto nešto, no nije to važno. Važno je to, djeco draga, da su se oba Left 4 Deada spustila na ni više ni manje nego pola originalne cijene.

 

Ništa novo u New Orleansu...

 


U komparaciji s rvackim dućanima u kojima ćete svaku igru platiti oko 200 kuna, na Steamu ćete svaki od ovih fenomenalnih pucačkih naslova moći ubosti za svega pedesetak kuna. Naime, originalna cijena već neko dulje vrijeme je oko 100 kuna (14 eura), dok je nova spuštena za 50 posto.

 


Stoga, ako već niste, a htjeli biste, kupite igru sebi i svim svojim frendovima i ne gubite vrijeme jer popust prestaje vrijediti za par dana. Napominjemo, multiplayer mod za četiri igrača košta vas 200 kuna, što je čista bagatela uzmemo li u obzir koliko vas deru ako kupujete u Lijepoj Našoj.

 

Sve k'o u crtiću

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije