http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIGAO I NOVI FORŠPAN

Odgođen F.E.A.R. 3

Iz Warner Brosa je danas stigla vijest o odgodi izlaska trećeg F.E.A.R.-a

Najavljen prije nekoliko mjeseci, F.E.A.R. 3 trebao je ugledati svjetlo dana za ovogodišnje praznike, no izdavač Warner Bros i razvojni tim Day 1 Studios odlučili su ga odgoditi za 22. ožujka 2011. godine.

 

Što je uzrok odgode, nisu se izjasnili, no otkriveni su detalji o posebnostima kojima će biti nagrađeni oni koji kupe igru u pretprodaji. Kupite li igru preko Amazona, dobit ćete i strip F.E.A.R. na 12 stranica, koji opisuje događaje nakon prvog F.E.A.R.-a i prije F.E.A.R.-a 3. Autor stripa je Steve Niles, a oslikao ga je Stefano Raffaele. Kupite li igru u BestBuyu, imat ćete pristup The Shredderu, oružju namijenjenom ubijanju neprijateljskih supervojnika, dok ćete za kupnju u GameStopu dobiti pristup The Hammeru, pištolju s mecima kalibra .50.

 

Da bi malo ublažio štetu nastalu odgodom, Warner je izbacio novi foršpan za F.E.A.R. 3 koji je u produkciji za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije